Ventilatorbehandling

Med intuitiva gränssnitt och snabbrapporter kan våra lösningar för patientövervakning och datahantering hjälpa dig att i förväg identifiera patientproblem och åtgärda dem tidigt.
Vi erbjuder också patienterna stöd via appar för ökat engagemang i sin behandling. Allt detta för att bidra till ökad följsamhet, mindre spenderad tid per patient för uppföljning och monitorering samt effektivisera för vådrgivaren.

Mjukvara för patienthanteringsprogram

Våra lösningar för patienthantering är säkra och enkla att använda och erbjuder omfattande tillgång till klinisk data via våra anslutna enheter. De stödjer effektiv behandling och effektiv prestanda.

AirView™

Ett säkert molnbaserat patienthanteringssystem som ger dig data på begäran.

ResScan™

Ett enkelt och flexibelt patienthanteringssystem som ger utmärkta behandlingsinsikter.

Patientappar

ResMeds appar tillåter patienter att följa sin nattliga sömndata och få skräddarsydd coaching. Det är ett utmärkt sätt att hjälpa patienter att vara motiverade och och följsamma i sin behandling.

myAir™

myAir tillåter patienter som behandlas med AirSense 10 och AirCurve 10 apparater att följa sin behandling och få interaktiv coachning.

AirMini™ app

AirMini-appen innehåller en 30-dagars behandlingshistorik och visar nya behandlingsresultat varje morgon, så du får full koll och kan hålla uppe motivationen.

Mer innovativa lösningar från ResMed

Alla behandlingsapparater för sömnapné och andningsvård är inte likadana. På ResMed strävar vi efter att du ska ha tillgång till förstklassiga behandlingslösningar som har en positiv inverkan på ditt och din patients liv, varje dag och varje natt.

Se alla ResMeds sömn- och ventilationsapparater

ResMed erbjuder ett brett sortiment av masker som kombinerar lättviktskomfort med överlägsen täthet och passform.

Alla masker för våra sömn- och ventilationsbehandling

ResMeds heltäckande diagnostiklösningar gör det möjligt för sömnklinker att använda sömnregistrering i hemmet för att undersöka fler patienter, i syfte att effektivt hantera varje steg i den diagnostiska processen.

Se alla ResMeds sömndiagnostiklösningar