Personliga erfarenheter

Du är inte ensam under behandlingen. Läs berättelser från andra som har fått diagnosen sömnapné och hur de har anpassat sig till behandlingen.

Läs våra berättelser från sömnapnépatienter

“Jag har så mycket mer energi när jag undervisar på kvällarna och när jag tränar. CPAP har förändrat mitt liv.”

“Jag har otroligt mycket mer energi om dagarna. Mitt blodtryck har normaliserats. Jag får ut så mycket mer av att leka med mina barn nu.”

“Tänk på att sömnen spelar stor roll för hälsan – och vid sjukdom. Om du har svårt att vänja dig vid ditt PAP-system bör du be att få hjälp av någon som har erfarenhet av det. Det kan göra en enorm skillnad!”

“Första gången jag använde CPAP vaknade jag upp utan huvudvärk. Snart behövde jag inte längre gå och lägga mig och sova direkt när jag kom hem. Det var verkligen skönt.”

“CPAP-behandlingen har förändrat mitt liv. Nu kan jag sova gott på natten och jag har med mig min apparat överallt.”

En livslång behandling

ResMed leder utvecklingen av sjukvården framåt med sina uppkopplade apparater och lösningar i varje steg av dina patienters behandling.

Läs mer

Patienterna kan själva följa sin behandling med myAir™. Med onlineprogrammet myAir™ kan vårdtagarna själva följa hur deras behandling fungerar direkt i sin dator, smarta telefon eller surfplatta. Programmet ingår i alla ResMed Air10-apparater.

Läs mer