AirFit™ N20

Näsmask

Näsmask som har utformats för att passa alla och ge bra rörelsefrihet. AirFit N20 och for Her-varianten har en näsmask med InfinitySeal-mjukdel av silikon som passar 99,4 % av de patienter som testats.1 Den ger användaren fritt synfält och har en bekväm, mjuk ram och lättanvända magnetclips för snabb tillpassning.3

Artikelummer: S for Her (63510), S (63509), M (63511), L (63512)

  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
  • airfit-n20-fitting-video-thumbnail
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
airfit-n20-fitting-video-thumbnail

Effektiv täthet för alla

resmed-airfit-n20-cushion-mobile

 

En internationell studie visade att vår InfinitySeal-mjukdel i silikon för näsmasker passade 99,4 % av alla patienter som testades1. Du kan alltså tryggt lita på att dina patienter får en mask som passar dem och ger önskat resultat.

AirFit N20 har en innovativ, genomtänkt design som anpassas efter ansiktsdragen hos alla dina patienter. Masken ger en pålitlig tätning oavsett ansiktets form och storlek.

 

 

Testad och föredras av patienter

AirFit-N20-nasal-mask-patient-tested-preferred-ResMed_mobile

92 % av patienterna föredrog AirFit N20 framför den näsmask som är marknadsledande i dag.2

I de olika betygskategorierna i studien ser vi att AirFit N20 föredrogs av 88 % vad gäller enkelhet att använda, 88 % vad gäller komfort och 83 % vad gäller tätning2, vilket tydligt visar att vår teknik bidrar till bättre patientupplevelse.

AirFit 20 for Her-serien

Our AirFit 20 series for Her range mobile

 

Produkterna i den här serien är särskilt utformade för bättre anpassning efter kvinnliga ansiktsdrag, för att öka behandlingskomforten för kvinnor.

 

 

Ett bekvämt alternativ för dina patienter

AirTouch N20 Näsmasker kompatibel med AirFit N20 mask

 

Näsmasken AirFit N20 är modulär och kompatibel med AirTouch N20-mjukdelen med minnesskum.1 Det innebär att dina patienter kan byta mellan AirFit N20- och AirTouch N20-mjukdelarna när de vill.

 

 

 

Garanti och service

Letar du efter service- och garantiinformation om ResMed AirFit N20 näsmask?
Hitta svar på dina frågor i vårt resurscenter.

 

Relaterade produkter

AirTouch N20 är en bekväm näsmask med mjukdel med minnesskum som är utformad för att passa varje patients unika ansiktsdrag.

Läs mer

AirFit N30 är en ultrakompakt näsmask med mjukdel som placeras under näsan och erbjuder en diskret och bekväm CPAP upplevelse.

Läs mer

Med sin slangkonstruktion ovanpå huvudet, en självjusterande maskram och en mjukdel som placeras under näsan ger AirFit N30i frihet att sova som man vill.

Läs mer

Referenser:

  1. ResMed AirFit N20 intern global tillpassningsstudie med 159 befintliga ResMed-patienter som genomfördes den 12 november 2015, ID A3697629.
  2. Intern ResMed-studie av 24 befintliga ResMed-patienter, genomförd mellan 23 november och 21 december 2015, där den marknadsledande masken jämfördes med AirFit N20. ID A3695085.
  3. Användning av masker med magnetiska komponenter är kontraindicerat för patienter som sedan tidigare har följande: hemostatiska metallclips som implanterats i huvudet för att åtgärda ett aneurysm, och/eller metallskärvor i ena ögat eller båda ögonen.