Näsmasker för sömnapnébehandling och andningsvård

Vi erbjuder en rad näsmasker designade för att leverera en stabil, pålitlig masktäthet. För sömnapnépatienter, är våra CPAP masker indelade I tre kategorier som återspeglar patientens behov och sömnvanor för att göra det lättare att hitta rätt näsmask för din patient.

AirFit™ N20
Passar 99,4% av alla ansiktstyper över hela världen.

AirFit™ N30

AirFit N30 är en ultrakompakt näsmask med mjukdel som placeras under näsan och erbjuder en diskret och bekväm CPAP upplevelse.

AirFit™ N30i

Med sin slangkonstruktion uppe på hjässan, en självjusterande maskram och en mjukdel som placeras under näsan ger AirFit N30i frihet att sova som man vill.

AirTouch N20

AirTouch N20 är en bekväm näsmask med mjukdel med minnesskum som är utformad för att passa varje patients unika ansiktsdrag.

Pixi

Pixi pediatrisk mask erbjuder komfort och säkerhetsfunktioner som gör att föräldrar och vårdgivare kan känna sig trygga.

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet: kontakta din ResMed-representant för mer information. Du kan också gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare material.

 

Vilken näsmask passar min patient?

Med hjälp av vår indelning av masker I kategorierna Minimalist, Frihet och Trygghet blir det lättare att hitta en mask som passar din patients preferenser och sömnvanor.

Utforska fler masker för sömn- och ventilationsbehandling

Om dem som önskar en diskret och smidig mask som inte stör ditt synfält är våra näskuddemasker ett populärt alternativ.

Utforska

För dem som önskar en mask som säkerställer läckagefri behandling och ger möjlighet att ha munnen öppen så är våra helmasker det bästa alternativet.

Utforska

Oventilerade masker (NV) finns i form av helmasker och näsmasker, för många olika användare och behandlingsbehov. De utgör en säker och bekväm lösning för noninvasiv behandling på sjukhus eller i hemmet.

 

Utforska

Referens:

1. ResMed external clinical study of 18 patients for 7 nights, conducted between 12/02/2019 – 25/05/2019, Data on file; ID A4547452.