Näsmasker för sömnapnébehandling och andningsvård

Vi erbjuder en rad näsmasker designade för att leverera en stabil, pålitlig masktäthet. För sömnapnépatienter, är våra CPAP masker indelade I tre kategorier som återspeglar patientens behov och sömnvanor för att göra det lättare att hitta rätt näsmask för din patient.

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet: kontakta din ResMed-representant för mer information. Du kan också gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare material.

 

Vilken näsmask passar min patient?

Med hjälp av vår indelning av masker I kategorierna Minimalist, Frihet och Trygghet blir det lättare att hitta en mask som passar din patients preferenser och sömnvanor.

Utforska fler masker för sömn- och ventilationsbehandling

Om dem som önskar en diskret och smidig mask som inte stör ditt synfält är våra näskuddemasker ett populärt alternativ.

Utforska

För dem som önskar en mask som säkerställer läckagefri behandling och ger möjlighet att ha munnen öppen så är våra helmasker det bästa alternativet.

Utforska

Oventilerade masker (NV) finns i form av helmasker och näsmasker, för många olika användare och behandlingsbehov. De utgör en säker och bekväm lösning för noninvasiv behandling på sjukhus eller i hemmet.

 

Utforska

Referens:

1. ResMed external clinical study of 18 patients for 7 nights, conducted between 12/02/2019 – 25/05/2019, Data on file; ID A4547452.