Masker för sömnapné- och ventilatorbehandling

Vi erbjuder ett brett utbud av masker för sömnapnébehandling och andningsvård. Våra masker är utformade för att vara effektiva och bekväma; för olika behandlingsbehov och sätt att andas. För patienter med sömnapné hjälper våra CPAP-maskkategorier dig att lättare hitta rätt CPAP-mask. Våra masker är utformade för olika sömnbehov och sovvanor. För patienter som söker det enkla, för patienter som vill ha för trygghet och flexibilitet och för patienter som har behov av rörelsefrihet.

Läs mer om våra masker

För patienter som vill ha den strömlinjeformade utformningen hos en näskuddemask men föredrar lite mer täckning över näsan, är näsmasker ett populärt alternativ.

För patienter som vill ha den strömlinjeformade passformen och den fria sikten som erbjuds av näskuddemasker har vi flera lätta modeller att välja mellan.

Helmasker för en trygg behandling med säker passform och god komfort.

Icke-ventilerade masker (NV) finns i form av helmasker och näsmasker, för många olika användare och behandlingsbehov. De utgör en säker och bekväm lösning för noninvasiv behandling på sjukhus eller i hemmet.

Säkerställ dina patienters komfort och förbättra deras compliance med högkvalitativa sjukhusmasker som är bekväma, snabbtillpassade och kostnadseffektiva.

ResMed erbjuder ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till våra masker, apparater, befuktare, datahanteringslösningar och ventilatorer som används för sömnapnébehandling och andningsvård.

Att välja rätt CPAP mask till din patient

ResMed CPAP maskkategorier är utformade för att återspegla patientens behov och sömnvanor. Våra maskkategorier, Minimalist, Frihet och Trygghet hjälper dig att lättare hitta rätt CPAP-mask för dina patienter.

Minimalist CPAP masker
Frihet CPAP masker
Trygghet CPAP masker

Fler innovativa lösningar från ResMed

Alla behandlingsapparater för sömnapné och andningsvård är inte likadana. På ResMed strävar vi efter att du ska ha tillgång till de bästa behandlingslösningarna för dina patienter.

Se alla ResMeds sömnapparater och ventilatorer

Läs mer om AirView, myAir och våra andra program för uppföljning av behandling. Har du frågor eller vill veta mer om våra digitala lösningar, kontakta din ResMed representant.

Se alla ResMed-datahanteringslösningar

ResMeds heltäckande diagnostiklösningar gör det möjligt för sömnlaboratorier att använda sömnregistrering i hemmet för att undersöka fler patienter, samt kompatibel programvara i syfte att effektivt hantera varje steg i den diagnostiska processen.

Se alla ResMeds diagnostiska lösningar