Noxturnal

Analys och rapportering av sömnsoftware för Nox A1 / Nox T3s

Programvaran Noxturnal innehåller en mängd olika funktioner: allt från programmerad sömnregistrering och onlineregistrering från sömnlaboratorium med video till manuell bedömning, anpassade rapporter och dataexport. Funktionerna kan anpassas efter varje klinikers specifika behov.

  • noxturnal-software-signal-sheet-resmed
  • noxturnal-software-recording-video-resmed
  • noxturnal-software-recording-results-resmed
noxturnal-software-signal-sheet-resmed
noxturnal-software-signal-sheet-resmed
noxturnal-software-recording-video-resmed
noxturnal-software-recording-results-resmed

Viktiga funktioner

  • Noxturnal analyserar automatiskt studiedata under nedladdning, och registreringsresultaten visas omedelbart i en enkel vy. När du har analyserat studien uppdateras dessa resultat automatiskt så att du alltid har tillgång till rätt data.
  • För att poängsättningsprocessen för tekniker och läkare ska förenklas och mindre tid ska krävas för analysen kan Noxturnal automatiskt förhandsanalysera registrerade signaler. Du kan anpassa och redigera protokollen för den automatiska analysen om du vill.
  • Noxturnals rapporteringssystem är utformat för att likna välbekanta ordbehandlingsprogram, så att det blir lättare för dig att skapa, redigera och anpassa dina sömnrapporter. Du kan också skapa anpassade statistikfält för att få ökad flexibilitet.
  • Tack vare en patentsökt algoritm kan Noxturnal omvandla RIP-signaler av hög kvalitet till en kalibrerad RIP-signal. Systemet kan beräkna flödet från din patients RIP-bälte och använda det för att komplettera flödessignalen som kommer från patientens näsgrimma, eller använda det i stället om din patient inte kan använda en näsgrimma.
  • Noxturnal-programvaran har många olika funktioner, inklusive utökad sömnregistrering enligt AASM-standard, omedelbara registreringsresultat med automatisk analys, kalibrerad RIP-teknik, flödesvolymkretsar och ny Pleth-vågformsanalys. Arbetsytan, rapporteringsfunktionen och statistikfälten kan anpassas och centrala inställningar kan anges för fleranvändarmiljöer.

Garanti och tjänster

Letar du efter service- och garantiinformation om Noxturnal-analys och rapportering av sömnsoftware?
Hitta svar på dina frågor i vårt resurscenter.

 

Relaterade produkter

Nattlig Andnings Registrering med sömnestimering.

Läs mer

Nox A1 är ett sofistikerat och mångsidigt polysomnografisystem som ger säkra och exakta mätvärden från vuxna och pediatriska sömnstudier.

Läs mer

AirView är en användarvänlig, molnbaserad plattform för diagnos och behandlingshantering av sömnrelaterade andningsstörningar.

Läs mer