Nox A1

Uppkopplad diagnostik för sömnstudier

Nox A1® från NOX Medical är ett lättanvänt PSG-system (polysomnografi) för sömnregistrering i hemmet eller på sömnlaboratorium och onlinesömnstudier med video och externa enheter. Det har en integrerad huvudanordning och inbyggd mikrofon för ljudinspelning och uppspelning.

Artikelnummer: 7072590

  • noxA1-front-view-resmed
  • noxA1-view-battery-resmed
  • noxA1-view-microphone-resmed
noxA1-front-view-resmed
noxA1-front-view-resmed
noxA1-view-battery-resmed
noxA1-view-microphone-resmed

Viktiga funktioner

  • Nyskapande ergonomi vid appliceringen av elektroder sparar tid när patienten ska kopplas in och ökar dessutom patientens komfort.
  • Omfattande signalfunktioner ger detaljerade data för förbättrad diagnostik. Nox A1 övervakar andningsansträngningen i buk och bröstkorg och beräknat flöde, näsgrimmeflöde och masktryck, kroppens läge och aktivitet, SpO2, puls och volym samt EtCO2-signaler (tillval) och har dessutom en serie enpoliga och konfigurerbara tvåpoliga ingångar.
  • Med den mycket höga samplingsfrekvensen på 256 kHz och kontinuerlig impedanskontroll kan du minska antalet förlorade studier.
  • Den kraftfulla Noxturnal-programvaran ger dig automatisk analys, poängsättning och rapportering i ett användarvänligt format. För ytterligare flexibilitet kan du använda Noxturnal-appen för Android-surfplattor för att konfigurera registreringsapparater och göra biokalibrerings- och impedanskontroller hos din patient.
  • Genom användning av Bluetooth®-teknik för att skapa ett trådlöst kroppsområdesnätverk sparar Nox A1 tid åt dig vid inkoppling, ökar din patients komfort och minskar rengöringskostnaderna. Det kan också användas för anslutning av externa enheter, till exempel en PtCO2-mätare, en enhet i ResMed S9-serien eller Tx Link, under sömnstudien.
  • Högkvalitativt ljud spelas in via en inbyggd mikrofon. Om du spelar upp ljudet tillsammans med de andra registrerade signalerna kan du få nya insikter i din patients sovvanor, vilket hjälper dig att ställa en bättre diagnos. En version med onlinevideo finns också.

Garanti och tjänster

Letar du efter service- och garantiinformation på Nox A1-ansluten polysomnografienhet?
Hitta svar på dina frågor i vårt resurscenter.

 

Relaterade produkter

Nattlig Andnings Registrering med sömnestimering.

Läs mer

Noxturnal programvara för analys och sömnrapport är en banbrytande lösning som frigör den fulla potentialen hos registreringssystemen Nox A1 och T3.

Läs mer

Apparat för nattlig andningsregistrering i hemmet (typ III) kan registrera upp till fem informationskanaler.

Läs mer