AirTouch™ F20

ResMeds mjukaste mask någonsin

Helmask med bekväm mjukdel i UltraSoft™-minnesskum. AirTouch F20-mjukdelen i det unika UltraSoft-minnesskummet anpassas efter ditt ansikte och ger god förslutning1 med mindre friktion och kontakttryck. Masken är enkel att tillpassa och använda.

  • AirTouch-F20-full-face-mask-right-view-resmed
  • AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
  • airtouch-f20-fitting-video-thumbnail
AirTouch-F20-full-face-mask-right-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-right-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
airtouch-f20-fitting-video-thumbnail

Överlägsen komfort och med en fantastisk passform

airtouch-f20-mask-memory-foam-cushion-resmed-mobile

Unikt för ResMeds AirTouch F20, är vår nya skumkudde av UltraSoft-minnesskum som anpassar sig till din ansiktsprofil, tätar naturligt och förhindrar läckage för en lätt och skonsam upplevelse av din sömnapnébehandling. Minnesskummet har unika egenskaper som ger mindre friktion och kontakttryck än en vanlig silikonkudde, även när den är tät ordentligt mot ansiktet. Detta minskar sannolikheten för röda märken i ansiktet. Och eftersom minnesskummet är genomträngligt, är det möjligt för en mycket liten mängd luft att passera genom din kudde – vilket ger en mer naturlig sömnupplevelse utan att äventyra din behandling.

Enkel att vårda

airtouch-f20-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-mobile

AirTouch 20  är en mask som bör bytas ut var fjärde vecka.  För att hålla den ren och fräsch under tiden behövs bara en enkel avtorkning med en CPAP-rengöringsservett. Du hittar dem i vår webbshop.

 

 

Frihet att välja

airtouch-f20-interchangeable-cushion-resmed

AirTouch F20 är tillverkad med utbytbara komponenter som gör att du enkelt kan blanda och matcha dem med en AirFit F20-mask. AirTouch F20 är också kompatibel med AirFit F20 for Her.

En bredare uppsättning alternativ gör det enklare att hitta en lösning som maximerar komfort, behandlingsanpassning och framgång.

 

 

Kompatibel med AirMini

airtouch-f20-mask-compatible-with-airmini-resmed

AirTouch F20 är kompatibel med AirMini, världens minsta* PAP apparat.

* Från och med 04, April 2017. 136 mm (W) x 84 mm (H) x 52 mm (D), 250 cm³.

 

 

Koppla av i en tystare miljö

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

AirTouch F20 är den tystaste masken någonsin med den revolutionerande QuietAir-knäröret. Med QuietAir minimeras buller och luftflödet är så mjukt att du kanske inte känner det alls. Du kan helt enkelt njuta av en lugnare nattsömn och friheten att sova närmare och mer naturligt med din partner.

 

Köp online

Behöver du ny utrustning, tillbehör eller reservdelar? Besök vår webbshopp. Den är alltid öppen.

 

Relaterade produkter

Liten, tyst och minimialistisk design. AirFit F30 har funktionaliteten hos en helmask men i ett ultrakompakt format.

Läs mer

AirFit F30i är en helmask med luftslangen placerad uppe på hjässan och som har den ultrakompakta mjukdelen under näsan. Det ger användaren fritt synfält och fysisk frihet, utan röda märken och obehag på näsryggen.

Läs mer

Designade för att enkelt passa alla ansikten. AirFit F20 introducerar en innovativ mjukdel som kombinerar användarvänliga egenskaper för att ge en enastående upplevelse för de som använder helmask.

Läs mer

Referens:

1. ResMeds externa kliniska studie av 10 erfarna patienter under 7 nätter, som utförts mellan 29 augusti 2016 och 19 september 2016. Journaldata, ID A3907045.