AirFit™ F30

Ultrakompakt helmask

Ultrakompakt mask med helmaskens alla funktioner i ett litet, tyst1 och bekvämt format2. Den åtsittande mjukdelen på AirFit F30 sitter under näsan och ger fritt synfält och fysisk frihet, utan obehag och röda märken näsryggen.

  • AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed

Känsla av frihet

airfit-f30-ultra-compact-full-face-mask-visual-freedom-resmed-mobile

Designen med mjukdel placerad under näsan innebär att AirFit F30 är mindre och mer diskret jämfört med en traditionell helmask. När du inte behöver ha något över näsan kan du enkelt använda dina glasögon och läsa bekvämt.

Lugn och ro

airfit-f30-mask-peace-and-quiet-resmed-mobile

 

AirFit F30 tillsammans med knäröret QuietAir™ är tystare jämfört med den marknadsledande ultrakompakta helmasken¹. QuietAir™ knäröret sprider försiktigt bort utandningsluften från din mask och ger en tystare, behagligare atmosfär med knappt märkbart luftdrag².

 

Inget som täcker din näsa

airfit-f30-mask-nothing-over-the-nose-resmed-mobile

AirFit F30’s ultrakompakta maskram placeras bekvämt under näsan, inte över den. Mindre kontakt med ansiktet är trevligt, känns skönt och innebär att du kan säga hej då till röda märken på näsryggen.

Köp online

Behöver du ny utrustning, tillbehör eller reservdelar? Besök vår webbshopp. Den är alltid öppen.

 

Relaterade produkter

Designad för att enkelt passa alla ansikten. AirFit F20 introducerar en innovativ mjukdel som kombinerar användarvänliga egenskaper för att ge en enastående upplevelse för de som använder helmask.

Läs mer

AirFit F30i är en helmask med luftslangen placerad uppe på hjässan och som har den ultrakompakta mjukdelen under näsan. Det ger användaren fritt synfält och fysisk frihet, utan röda märken och obehag på näsryggen.

Läs mer

Vår nya mjukdel av UltraSoft™ minnesskum är unik för ResMeds AirTouch F20 och anpassar sig efter din patients ansiktsprofil.

Läs mer

Referenser:

  1. Ljudeffektnivå 21 dBA med QuietAir – bruksanvisning för AirFit F30, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4500405.
  2. Extern klinisk studie av ResMed under sju dagar av 21 ResMed- och icke-ResMed-patienter, genomförd mellan 2018-04-16 och 2018-05-05. Journaldata, ID A4356449.