AirSense10 AutoSet for Her

CPAP-apparat för kvinnor

AirSense10 AutoSet for Her har utvecklats för att ge en effektiv sömnapnébehandling till kvinnor med OSA. En sömnapnéapparat med autojustering som är utformad för att vara intuitiv och användarvänlig och speciellt anpassad för kvinnor och kvinnors sömn. Välj fjärrmonitorering som tillval.

  • airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-front-view-resmed
  • airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-left-view-resmed
  • airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-with-climateline-resmed
airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-left-view-resmed
airsense-10-autoset-for-her-cpap-device-with-climateline-resmed

Unik behandling speciellt för kvinnor

airsense-10-autoset-for-her-device-for-women-osa-patients-resmed-mobile

AirSense™ 10 AutoSet™ for Her baseras på AutoSet-algoritmen och har anpassats till de symptom som kännetecknar OSA hos kvinnor.

Forskning visar att kvinnliga patienter har högre motstånd i de övre luftvägarna4 och AutoSet for Her-algoritmen har därför utformats att vara känsligare för flödesbegränsning.

Insiktsfull rapportering

airsense-10-autoset-for-her-apap-machine-for-women-resmed-mobile

ResMeds unika AutoSet for Her-algoritm har även en rapporteringsfunktion för andningsansträngningsrelaterad uppvakning (RERA) i AirView – ResMeds säkra, molnbaserade behandlingssystem. Denna funktion, som utgör en del av den algoritmen, ger ytterligare klinisk information genom att säkerställa att kortvariga händelser identifieras.

Andra funktioner

  • En inbyggd sensor för omgivningsljus justerar skärmens ljusstyrka beroende på ljuset i rummet. Om du måste stiga upp under natten kommer skärmens bakgrundsbelysning inte att störa din sängkamrat.
  • Enkelt och intuitivt gränssnitt ger feedback om din behandling varje morgon, och det är enkelt att ändra komfortinställningarna.
  • Easy-Breathe™-motorn är tyst som en viskning och ger dig och din sängkamrat en ostörd nattsömn.
  • SmartStart™-funktionen startar din behandling så fort du andas in i masken.
  • Kontinuerlig befuktning under hela natten tack vare den integrerade befuktaren HumidAir™ med avancerad HumidAir-teknik (tillval).

Följ din behandling med myAir

myAir Ha koll på din sömnapnébehandling

Ta din strävan efter riktigt god sömn till nästa nivå med myAir™, en funktion exklusivt för de som använder AirSense™ 10- och AirCurve™ 10-apparater.* Det här lättanvända webbprogrammet synkas med din CPAP-apparat, så att du kan få veta hur behandlingen fungerar medan du sover och hjälper dig att hålla dig motiverad under din sömnapnébehandling.

> Ja, jag vill ha myAir

Besök vår webbshop

Behöver du ny utrustning, tillbehör eller reservdelar? Det är snabbt och bekvämt att handla i ResMed webbshop var som helst och när som helst. Registrera dig för vårt nyhetsbrev så får du också information om våra senaste produkter och kampanjer.

 

Relaterade produkter

Exklusiv behandlingsapparat med automatisk tryckjustering, särskilt framtagen för kvinnor och kvinnors sömn.

Läs mer

AirMini-lösningen är kompakt och enkel att ta med sig överallt. Den väger bara 300 gram och är 14 cm lång, men ger dig ändå den högkvalitativa behandling som du förväntar dig av en produkt från ResMed.

Läs mer

Referens:
* Med inbyggd trådlös anslutning