Sömnapnéapparater

Om du lider av sömnrelaterade andningsstörningar kan våra sömnbehandlingsapparater vara lösningen. De diskreta och effektiva apparaterna erbjuder avancerad prestanda och optimal komfort.

CPAP och Autoset

AirSense10 AutoSet for Her
Exklusiv behandlingsapparat framtagen för kvinnor och kvinnors sömn. En apparat med automatisk tryckjustering.

AirSense10 AutoSet
En exklusiv behandlingsapparat med automatisk tryckjustering.

AirMini
AirMini-lösningen är liten, lätt och kompakt. Enkel att ta med sig överallt.

Sömnbilevel

Våra bilevelapparater är perfekta om du behöver behandling med positivt luftvägstryck men inte är en lämplig kandidat för vanlig behandling. En bilevelapparat från ResMed som konstruerats med dig i fokus kan vara lösningen som ger dig en god nattsömn.

AirCurve10 VAuto
ResMed AirCurve 10 VAuto är en självjusterande bilevelapparat som tack vare både AutoSet™-algoritmen och Easy-Breathe vågform ger extra andningskomfort till de sömnapnépatienter som behöver det.

Adaptiv Servo ventilator (ASV)

Våra adaptiva servo-ventilatorer ger dig komfort i form av naturliga andningsmönster och trygghet tack vare avancerade tekniska lösningar. Dessa ventilatorer är lämpliga för olika centrala andningsstörningar.

AirCurve10 CS PaceWave
En Adaptiv Servo ventilator (ASV) som är mycket responsiv och gör den lämplig för flera olika typer av komplexa och centrala andningsstörningar.

AirMini

AirMini-lösningen är kompakt och enkel att ta med sig överallt.1

airmini-cpap-machine
airmini-cpap-machine-travel
airmini-cpap-machine-bedside

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet. Gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare information.

 

Fler produkter

Oavsett om du behöver mekanisk ventilation hemma, på sjukhus eller på resande fot, har våra mångsidiga ventilationsapparater en effektiv behandling för flera typer av andningssjukdomar och tillstånd.

Mer om ventilation

Bläddra bland vårt sortiment av reservdelar och tillbehör för att säkerställa att din utrustning fortsätter att fungera optimalt.

Tillbehör och reservdelar

ResMeds webbbaserade app för uppkopplad vård innehåller intuitiva gränssnitt och kan dig en ögonblicksbild av din behandling och sömnrapporter över tid. Du kan proaktivt spåra din behandling och dela den med din läkare.

Mer om uppkopplad vård

Referens:

  1. Per den 6 februari 2020. 136 mm (B) x 84 mm (H) x 52 mm (D), 250 cm³.